Zamyšlení nad smyslem Života

24.10.2013 21:52

Zamyšlení nad smyslem Života

   Cesta k tajemství Života je otevřena pro všechny. Přišel čas naplnit původní záměr pro záchranu celého lidstva a planety Země. Jsme dokonalé bytosti, které mohou vést krásný a smysluplný život tam, kde právě teď jsme. Přestaňte chtět vidět jenom to, co se vám líbí. Chtějte začít tvořit v podmínkách, které teď k tvorbě máte, ať vytvoříme společně znovu to, co už tady jednou bylo, tudíž ráj na Zemi. Je nejvyšší čas si vzpomenout na svůj původní záměr a začít podle toho žít.

   Bůh čeká na dobu, abyste se konečně přestali k němu obracet zády, nabídli Mu svoji pomoc, aby pak mohl nastat největší zázrak ve vás samých.

   Smysl všeho, včetně Života samého, nemůžete vytvořit, ale máte ho objevit. Už dávno existuje, jen vašemu zraku je neviditelný. Pokud jde o vás a vaši duši, není tu nic nového pod sluncem. Vše tu už bylo, všechno tady stále je, jen kdybyste se tomu chtěli otevřít. Až budete umírat, nebudete o nic lepší, než byli vaši předci, že máte doma počítač nebo satelit.

   Důležité je, abyste v ten moment dokázali říci: „Miluji vás všechny a nepotřebuji, abyste vy všichni milovali mne, protože vím, že toho zatím schopni nejste. Přimluvím se za vás u Otce, aby vám odpustil vše, čeho jste se ve své nevědomosti dopustili. Zatím jednáte ještě ze strachu, neboť Láska je vám stále cizí. Přestaňte konečně svým vlastním rozumem překážet řece Života a nechte ji volně téci. Tím naplníte své poslání tady na Zemi. Nic více ani nic méně od vás Bůh neočekává.“

 

                                                           Helena